新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: rumor

[分享] 有冇人今個星期可以指教吓小弟呀?

火.. [複製鏈接]
東莞橋頭KTV,3溫暖sauna等!拜拜!
樓主走左路,冇人update!哈! ...
masteralain 發表於 2011-2-28 18:22

回復

唔係掛...rumor兄應承左我架...唔好瀨低我
howin 發表於 2011-2-28 18:26

唔會瀨低你... pm 咗啦!
回復

我收左pm~
回復

唔會瀨低你... pm 咗啦!
rumor 發表於 2011-2-28 19:07

回復

咁聽日有咩線玩呀?

我會帶SOGON MKII, THE ONE LE.
回復

咁聽日有咩線玩呀?

我會帶SOGON MKII, THE ONE LE.
racewong 發表於 2011-2-28 20:11

你帶d甘勁嘅黎,我d cheap野仲點敢帶黎獻醜
回復

Dear Kingyan C Hing;

Just re-open the PC and sorry for the late reply.

同以是最後機會啊,Jameskyc兄你知我講咩啦
回復

Just re-open the PC and sorry for the late reply.

".....同以是最後機會啊,Jameskyc兄你知我講咩啦...." Yes I know what you means.  If have chance I want to have AB compare as well.

Rumor C Hing;

PM received. Thank you very much.  See you tomorrow.
回復

同以是最後機會啊,Jameskyc ...
Jameskyc 發表於 2011-2-28 20:33

我話Jameskyc兄你上大肥婆, 我上MIDI 一齊上, GO.. GO.. GO..
約埋一齊上去搞搞佢 , 你個位咁大MINI 唔夠你玩了
回復

howin 發表於 2011-2-28 20:21

帶啦帶啦, 我果時都係用條MOGAMI 3171去介ODIN咋嘛.
回復

大肥婆 is not the easy stuff afterall.  "....約埋一齊上去搞搞佢..", you mean go to 20/F together?  OK. when you are available?

By the way, I just settled in my new house. If C hings don't mind, don't mind my humble gears, can arrange visit me to give some professional & technical advice.
回復

大肥婆 is not the easy stuff afterall.  "....約埋一齊上去搞搞佢..", you mean go to 20/F together?  O ...
Jameskyc 發表於 2011-2-28 20:58

james,

see you tomorrow.  if you have speaker cables or IC cables please bring in coz i am trying to taste and find a matching pairs for my setup.

Thx.
回復

howin 發表於 2011-2-28 20:21

唔帶唔比入門口!
回復

各ching 明天見啦~~

不過我未有野帶來
回復

各ching 明天見啦~~

不過我未有野帶來
三文魚腩 發表於 2011-2-28 21:10

帶碟(cd)都要, 唔係唔比入門口
回復

Rumor,  Kharma Enigma Sig. RCA 1m OK ma?  Sorry I don't have the XLR.
回復

聽日聚會, 我可唔可以要求大家:

- 有cable 帶cable
- 有補品 帶 補品
- 冇cable 冇補品 就帶你認為好聽既 cd

都係想大家分享吓, 等我學吓野!
回復

Rumor,  Kharma Enigma Sig. RCA 1m OK ma?  Sorry I don't have the XLR.
Jameskyc 發表於 2011-2-28 21:12

james,

It is more than enough.  Much appreciate.
回復

rumor兄, 星期六個局可否預埋小弟呢?
回復

聽日聚會, 我可唔可以要求大家:

- 有cable 帶cable
- 有補品 帶 補品
- 冇cable 冇補品 就帶你認為好聽既  ...
rumor 發表於 2011-2-28 21:18

我驚我d碟你全部都有
回復