新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: racewong

[官方測試報告] 萬元級XLR BLIND TEST (report & PHOTOS已update左o係第一頁)

火.. [複製鏈接]
好兄弟!

遲些有消息就打比你啦!
回復

妖。。。條MADISON要煲幾耐嫁?

有無師兄可以借部煲線機黎煲煲佢呀? 哈哈
回復

妖。。。條MADISON要煲幾耐嫁?

有無師兄可以借部煲線機黎煲煲佢呀? 哈哈 ...
racewong 發表於 2011-3-12 21:22

madison唔知, 不過有師兄講過taralabs the one 要煲1000 hours.
回復

嘩。。。咁我依D成日都屎忽痕既友仔, 咪要買部煲線機?
回復

嘩。。。咁我依D成日都屎忽痕既友仔, 咪要買部煲線機?
racewong 發表於 2011-3-12 21:35

搵人幫手煲未得lor.
回復

madison唔知, 不過有師兄講過taralabs the one 要煲1000 hours.
paulc 發表於 2011-3-12 21:24

係..我上次煲LE都半年...MADISON半年唔少得.
回復

屌! 咁下個星期既BLIND TEST, 對MADISON AUDIO好唔公平喎。
回復

屌! 咁下個星期既BLIND TEST, 對MADISON AUDIO好唔公平喎。
racewong 發表於 2011-3-12 21:48

可能未BURN IN都WIN都未定呢..呵呵..

不過, 我覺得金仔+MADISON或THE ONE會唔會太光煇呀?
回復

唔會呀! 因為我用SOGON MKII行頭。THE ONE LE行尾。

加上N802, 聽感上又OK喎。
回復

唔好呀! 因為我用SOGON MKII行頭。THE ONE LE行尾。

加上N802, 聽感上又OK喎。 ...
racewong 發表於 2011-3-12 22:00

到時試線時, 你都係用條好d power cord 俾source.
回復

唔好呀! 因為我用SOGON MKII行頭。THE ONE LE行尾。

Racewong兄,請問條Sogon mkii係咩聲底呢?
回復

係..我上次煲LE都半年...MADISON半年唔少得.
supercow 發表於 2011-3-12 21:46

taralabs 係單支銅?  單支銅剛剛開聲d 聲都好難頂的.
回復

呀..唔記得左你用802...HE...我用JMLABS..所以JM+金仔+THE ONE會太光煇..
回復

taralabs 係單支銅?  單支銅剛剛開聲d 聲都好難頂的.
paulc 發表於 2011-3-12 22:10

佢係方芯銅.....
回復

fatboy88 發表於 2011-3-12 22:08

我都想知...
回復

到時試線時, 你都係用條好d power cord 俾source.
paulc 發表於 2011-3-12 22:03

當然無問題啦, 我已問KACHOW借出G7 RUBY HILL插部ESO X01 LTD。

哈哈。
回復

fatboy88 發表於 2011-3-12 22:08

FATBOY兄, 你幾時得閒啫? 我拎對SOGON MKII比你試咪得囉。

不過比番少少資料你。

如比我選擇, 我都係用選擇SOGON MKII。做CDP ﹣>PRE果一PART。

佢既人聲感情, 真係連ODIN都無法比美。EDMOND都中左招。佢都搵緊條SOGON MKII。。。哈哈。
回復

FATBOY兄, 你幾時得閒啫? 我拎對SOGON MKII比你試咪得囉。

不過比番少少資料你。

如比我選擇, 我都 ...
racewong 發表於 2011-3-12 22:19

Haha,多謝你先,不過唔好喇,解毒嘅最好方法就係唔好吸毒呀
毒氣室,家訪呀,少去為妙
回復

我都想知...
supercow 發表於 2011-3-12 22:14

佢唔係NORDOST OR TARALABS果種大開大合。

SOGON MKII比到你一種好有文化既音樂,由聽古典 OR 小品人聲, 佢果種好DETAILS既動態。真係好靚。
回復

佢唔係NORDOST OR TARALABS果種大開大合。

SOGON MKII比到你一種好有文化既音樂,由聽古典 OR 小品人聲 ...
racewong 發表於 2011-3-12 22:27

好有文化既音樂,由聽古典 OR 小品人聲 -> 令我想起我要入的新機-> MBL 1531A
回復