新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 2056|回復: 6

[Blu-ray] 未來戰士5?

昨天剛收到。我個人認為呢套片音效(暫時今年)最勁,內容都收貨。不過時空穿梭可以同小時的自己傾談,有點混亂感覺。阿諾第一套演奸角到第二套做正派(一句我會回來的)[/至經典。估唔到老咗嘅阿諾都幾型佬,仲時常提醒我老了,不過未癈。有很多細節都向舊作至敬。成套戲冇咩悶場,有幾場音效直情打心口,絕對滿足我呢啲低音怪。
size]

評分

查看全部評分

我仲未睇呢集,聽完師兄咁講更加想快D睇呢⋯⋯
回復

呢套睇左, 同c hing的想法都差不多. 亞諾珠華生力啤果然老當益壯, 完全無老鬼的感覺, 仲keep到, 仲係拱正
身型一流, 不愧為世界先生
其實睇到昔日個位統領大家的男主角由中變奸, 已開始有啲亂, 到後來終於搞明白是什麼一回事
觀其拱多集,好似第二集最好睇, 可能真係拍左拱多集, 要搵嘢泥講有點難度. 呢套就當係睇亞諾.....已嘜都抵哂了

評分

查看全部評分

回復

Fayefei 發表於 2015-10-21 12:52
呢套睇左, 同c hing的想法都差不多. 亞諾珠華生力啤果然老當益壯, 完全無老鬼的感覺, 仲keep到, 仲係拱正{: ...

其實……幾佩服D老外!

真是在老作上再老作! 頭頭是到!

最後仍有服筆!還有下集呢!
回復

見到咁,收工要去入手啦~
回復

我今日剛睇完3D版,娛樂性一流!
回復

近期呢套未來戰士同加洲大地震無論聲效同劇情均是入貨首選
回復