新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 9872|回復: 13

[數碼線] Emmlabs CDSD se DCC2 se

我現在用緊 Emmlabs CDSD se DCC2 se 我覺得用緊個3條光纖線有些問題想更換, 但不知道那裡買同不知道那個牌子和用料邊隻好, 請師兄指點迷津, 謝謝!

評分

查看全部評分

回復

在那裡, 請告知, thanks carson
回復

玩線都玩窮你....哈哈.

我記得華地牙狗仔都係要用好多這線
回復

ayac 發表於 2016-2-21 19:07
在那裡, 請告知, thanks carson

多年前响一外國網站訂購的

表現靚聲過原廠

不過我要抄番啲記憶先

評分

查看全部評分

回復

carson 發表於 2016-2-21 19:14
多年前响一外國網站訂購的

表現靚聲過原廠

if OK, please contact me, thanks carson
回復

師兄亦可試試 www.lifatec.com 訂購,  Glass Fibre 質數不俗。

評分

查看全部評分

回復

1) 幾年前曾經在本地電腦商場買過 ,1PACK有兩條, 唔可以單買一條,但買時要睇清楚接頭規格
2) 淘寶都有

兩個價錢都好平。

評分

查看全部評分

回復

aural symphic
回復

以前時玩,也買過黃金商場$150元一對的 1M ST to ST fiber, 以為無咩分别,但試過幾條hi fi 牌子ST fiber 後, 用computer networking ST fiber 會發覺係浪費你套机, 現最好的ST to ST fiber 係AS optimism lotus.

評分

查看全部評分

回復

haha12 發表於 2016-2-21 20:27
師兄亦可試試 www.lifatec.com 訂購,  Glass Fibre 質數不俗。

haha12 C-Hing
lifatec  ST to ST Patch Cord is nothing

please give me the link, thanks
回復

very expensive
回復

epic 發表於 2016-2-22 16:08
以前時玩,也買過黃金商場$150元一對的 1M ST to ST fiber, 以為無咩分别,但試過幾條hi fi 牌子ST fiber  ...

very expensive
回復

ayac 發表於 2016-2-22 22:13
haha12 C-Hing
lifatec  ST to ST Patch Cord is nothing

Hi

You may send them email clearly explaining you want ST terminations at both ends. I ordered a few pieces last time and the response is pretty fast. Delivery lead time to HK about 3 weeks. The cost is also reasonable.

評分

查看全部評分

回復