新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: 中年人

[其他] 擁有高科技的不快

Ben sir,
小弟身同感受。
回復

中年人 發表於 2016-6-3 11:22
公說公有理,大家當故事睇下就好了
如果睇幾字就會學識,E個世界個個
都係天才無蠢人 ...

真係要花時間先學得識㗎!如果自己唔想花時間又要攪得掂,就花D錢揾專家攪掂囉。如果賣出既時候部機已setup好,賣家冇義務幫買家做—D同部機本身冇關係嘅野。如果要幫佢做,要收費都好合理。

評分

查看全部評分

回復

高科技不是人人学得懂的。所以小弟仲係玩CD及LP
回復

服務BEN SIR真的比其他代理來說無已經得頂...那些所謂語言上責任的誤會笑死人咩
即係去電腦鋪買個router..D人買到返來唔識SET就回店話部機有問題..帶回鋪即試就好鬼正常之後就問長問短又話點點點咁, 其實就想有人來家SET埋就最好(免費)再加終身7x24support咁囉, 有時候一句高科技野我識條鐵咩就大晒咩...

評分

查看全部評分

回復

辦法總比問題多!如果錢可以解決的就不是問題
回復

suzuki 發表於 2016-6-4 20:18
辦法總比問題多!如果錢可以解決的就不是問題

唔想比錢就要比心機學識set喇!
回復

或者證明樓主買左件根本不適合自己用的產品,但又何苦將責任推到賣家身上呢
回復

我理解似係買家型住部機壞了,唔係自己處理的問題,我好多時都會咁唸由其是電腦野,有乜唔妥就覺得係壞機
回復