新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 2827|回復: 4

[動作片] 最近買咗 蝙蝠俠同超人

買咗好幾日  ,昨晚先有時間睇。睇嗰個喺加長板,由9點半睇到12點半。好長時間,要睇到較細聲啲。音效近期算勁,其實初時睇唸緊一個係比普通人強但點同超人打。連我得16歲姪女都話點打。到睇時都覺合理,超人都有弱點。套戲前半場文戲多,又估唔到特技片有劇情。超人作戰時不理人死活。不是所有人都崇拜佢,甚至有人憎佢。蝙蝠俠身型太厚壯,上任身型最好又有自殘格。神奇俠女看似平凡,但期望佢變身後有驚喜,唔駛騷身材,套衫低調得來有型。尤其是呢個女角好有味道,女人味。要上咗年紀先識欣賞。超人打架場面ok,係好似悟空咁打啦。唔係想點打,反而蝙蝠俠嗰場打架場面好睇,有香港味。整體套戲(如果10分滿分,我比8分)值得入。

蝙蝠俠 超人 鐵盒板

蝙蝠俠 超人 鐵盒板

評分

查看全部評分

論戲味,個人認為遠勝「復仇者聯盟」。期待看神奇女俠,但要等到出年暑假!

評分

查看全部評分

回復

hugo0541兄:請問這只藍光碟是不是普通版,大約幾錢?因小弟都想買翻一隻啊 Thanks
回復

約三佰至三佰二。唔係咁記得,板本有成六個,鐵盒得一欵。

評分

查看全部評分

回復

hugo0541 發表於 2016-7-25 19:09
約三佰至三佰二。唔係咁記得,板本有成六個,鐵盒得一欵。

Thanks hugo0541兄
回復