新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: gary9413

[解碼器] 國產的驕傲 Holo Audio 泉 (p.8 使用兩個月後小評)

Ching請PM全摩價錢,唔該。
回復

全靡版加埋銀牛幾錢?請PM 謝謝
回復

各位CHING~我PM 晒你地~收唔到話我知或PM 小弟,多謝支持~!
回復

jojo9326 發表於 2016-9-5 15:21
各位CHING~我PM 晒你地~收唔到話我知或PM 小弟,多謝支持~!

謝謝回覆! 可惜貴公司太遠, 不便前來。。。
回復

不平鳴 發表於 2016-9-5 15:42
謝謝回覆! 可惜貴公司太遠, 不便前來。。。

可能遲D會可以借機試玩~待套機貨期比較鬆D既時候應該可以做到~
回復

PhantomGTR 發表於 2016-9-4 22:50
Sunny c hing, 係呀,係 76 都有討論,呢部好嘢呀!! http://www.nandeaudio.com/?p=519  
...

GTR Ching many thanks
回復

You're welcome, 師兄!

近來我玩緊呢樣嘢.......我一直都很滿意我用緊的 optical usb combo,直到早排有師兄借咗呢件嘢俾我試兩星期。原來串埋optical usb 用時個效果很好很好。香港都有代理,淘寶又得,有興趣的都入返個嚟試下。我都買咗隻。

PS. 係我的 system, optical usb 同 jitterbug 唔可以串埋嚟用,但插埋同一部機就有效果。  

回復

全靡版加埋銀牛幾錢? 請PM,謝謝
回復

PhantomGTR 發表於 2016-9-5 17:02

近來我玩緊呢樣嘢.......我一直都很滿意我用緊的 optical usb combo,直到早排 ...

GTR ching~Holo Audio 代理就是小弟了~下次攞野同小弟講
回復

oemerson 發表於 2016-9-5 18:19

oemerson ching check pm please~:)
回復

jojo9326 發表於 2016-9-5 19:51
GTR ching~Holo Audio 代理就是小弟了~下次攞野同小弟講

jojo9326 老闆,我都係入咗先為意係香港有你做代理,sorry
回復

回復

終於等到jensen電容有貨, 趁主持人外遊前冒雨带機去換返佢, 現在終於可以一試完全版有無再改善空間, 飛返屋企, 駁好再聽, 咦! 有提升, 係在整體上, 滿意收貸, 再上埋粒 Alpha 8000 fuse , 大工告成, downgrade成功, 有錢落袋之餘又滿足, 之後嘅事就係慢慢煲下佢!

評分

查看全部評分

回復

PhantomGTR 發表於 2016-9-5 17:02

近來我玩緊呢樣嘢.......我一直都很滿意我用緊的 optical usb combo,直到早排 ...

GTR Ching, 點樣駁法和要幾錢呀
回復

PhantomGTR 發表於 2016-9-5 20:30
jojo9326 老闆,我都係入咗先為意係香港有你做代理,sorry

GTR 兄唔係咁既意思~我意思係你下次有咩HOLO AUDIO 既野想玩就搵小弟,唔洗等黎等去~仲有我做保養
回復

sunny.hung 發表於 2016-9-5 23:02

SUNNY 兄~TITANIS USB TURBO用法好簡單~係USB 前接一隻就OK~有D CHING玩兩頭蛇就玩兩隻~效果好過換USB線~聽聞插落隻MOUSE 佢都會醒目D~

價錢PM你~
回復

jojo9326 發表於 2016-9-5 23:08
GTR 兄唔係咁既意思~我意思係你下次有咩HOLO AUDIO 既野想玩就搵小弟,唔洗等黎等去~仲有我做保養{:5_610: ...

收到!
回復

GTfour 發表於 2016-9-5 21:17

GTfour 兄PM左你~:)
回復

sunny.hung 發表於 2016-9-5 23:02

sunny c hing,

optical usb > adapter > titan > silver usb > dac

個效果超乎想像既好!

本來佢原意係插住電腦做頭關,先再接上  usb cable 落 DAC, 但佢只係 usb 2.0,不過放係 optical usb 之前。
回復

gary9413 發表於 2016-9-5 22:35
終於等到jensen電容有貨, 趁主持人外遊前冒雨带機去換返佢, 現在終於可以一試完全版有無再改善空間, 飛返屋 ...

GARY 兄今日又山長水遠黎~希望你喜歡FULL MOD VER. ~
回復