新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 7594|回復: 7

[百事佬手記] 旺角又一好去處 - Letech 樂科數碼

DSC_9037.JPG 大家去到旺角行街掃場,多數都係去添置或友誠,貪佢地夠集中,可以慢慢睇。不過最近 Letech 樂科數碼就進駐咗旺角金雞廣場,主打多數係投影機,不論入門、中階、Lifestyle、潮玩、短投等等一應俱全,而且更可即時示範,睇啱先買走,肯定唔會入貨。

DSC_9040.JPG 投影機專櫃,展示出各色各樣既投影機,豐儉由人

DSC_9041.JPG 呢部國產4K短投,就算燈光充足既情況下,都有不俗表現,三萬幾睇80寸,甚至100寸以上,好過睇薄屏呢... DSC_9042.JPG

DSC_9043.JPG 另外有部OPTOMA短投,雖然播緊1080P畫面,但喺不足5呎距離下觀賞,一樣有板有眼,未打算升級去4K既朋友,不妨嚟試吓...

DSC_9044.JPG 仲有角落放咗好多手掌大小既投影機,接駁手機喺房投落幅牆度煲劇就最啱不過...

DSC_9045.JPG 呢個細房就示範緊一部A5大細既投影機,話靚就當然係呃你,不過喺房用嚟止吓渴,都算唔錯既選擇呢...

DSC_9038.JPG 買完投影機,又可以睇吓其他潮流玩意。佢地設有不同種類既櫃位,好似手持器材、sport camera、Dash cam、網絡攝影儀,以及航拍機等等,款項新又齊全,總有一、兩樣啱你地。我就特別喜歡航拍機同埋手持器材嘞,方便我拍片吖嘛... DSC_9039.JPG

如果大家上去,可以搵阿豪哥,佢好樂意解答大家既問題,亦會細心幫大家接駁器材示範。Letech 樂科數碼地址喺邊??咪就係旺角金雞廣場23樓 2309室囉... (查詢電話 : 21109830 / 91595475)

Letech 樂科數碼時不時會推出特價產品益街坊,大家行過金雞廣場,記得上去逛吓有無筍野執呀...   DSC_9049.JPG

評分

查看全部評分

好多小玩意喎 買聖誕禮物又多好多選擇

評分

查看全部評分

回復

wildmanhk 發表於 2018-12-9 22:31
好多小玩意喎 買聖誕禮物又多好多選擇

多謝野男兄,我要一部航拍機...
回復

pepsiman 發表於 2018-12-10 11:23
多謝野男兄,我要一部航拍機...

回復

短投好吸引。
回復

短投其實非常適合香港家居環境,而且質素愈來愈高,又夠光度,配合專用幕,就算開著燈睇都無問題...
回復

pepsiman 發表於 2018-12-10 16:52
短投其實非常適合香港家居環境,而且質素愈來愈高,又夠光度,配合專用幕,就算開著燈睇都無問題... ...

我打算毒肥版主
回復

佢個環境又真係幾適合呢...
回復