新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 8278|回復: 20

[前級] Spectral DMC 30SV

唔知呢部幾錢呢
回復

AS881 發表於 2019-2-24 11:13
唔知呢部幾錢呢

應該比較貼地的
回復

vhs 發表於 2019-2-24 11:15
應該比較貼地的

Really want to know how to compare with my Moon P8. any ching can tell? what is the characteristic of Spectral.
回復

t93288 發表於 2019-2-24 13:42
Really want to know how to compare with my Moon P8. any ching can tell? what is the characteristic ...

Quote:

"Spectral......追求最低失真、最低音染、高透明和動態的目的...."

"Spectral原意为光谱,据Spectral老板Richard Fryer说这是指音乐的光谱,而且这道光谱往上或往下都无限延伸,形成一道思考与听觉的音乐光谱。对我而言,Spectral的光谱意味着它的速度如光速一样快捷,当声音的速度(或者说是瞬态反应)很快时,各种细节很容易就被反应出来,音场会变得很开阔,节奏很轻快,而音乐的生命力特别吸引人..."

End Quote

https://www.thesoundchamber.com. ... _Oct15_DMC-30SV.pdf

https://review.u-audio.com.tw/reviewdetail.asp?reviewid=1543

Quote:

"......如果您是喜歡「速度先決」,想要找尋快速、精確、中性、通透的擴大機,那麼Spectral就是您非得研究的器材了!"

End Quote
回復

vhs 發表於 2019-2-24 13:57
Quote:

"Spectral......追求最低失真、最低音染、高透明和動態的目的...."

不過佢D樣真係十年如一
回復

racewong 發表於 2019-2-24 14:10
不過佢D樣真係十年如一

Yes......
回復

Spectral 最好的性格就是冇乜性格。
回復

Understand
回復

小弟是偏向美國的前後級多d.

評分

查看全部評分

回復

In the old time, I like American stuff too, such as Mark Levionson, Krell, Threshold, Rowland... I had own these product before.

評分

查看全部評分

回復

t93288 發表於 2019-2-24 15:23
In the old time, I like American stuff too, such as Mark Levionson, Krell, Threshold, Rowland... I h ...

ARC,  ROGUE, VIOLA都係美國

評分

查看全部評分

回復

Viola is good, a bit like Cello character....
回復

racewong 發表於 2019-2-24 14:10
不過佢D樣真係十年如一

就係咁先好!
回復

回復

追唔追?

回復

唔追喇........
回復

回復

好耐無聽過SPECTRAL了....
回復

racewong 發表於 2019-12-3 16:59
好耐無聽過SPECTRAL了....

回復