新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 7072|回復: 7

[家庭影院] [公佈結果] 疫來順受小圈子短聚之dts VOLUME 24 欣賞會

估唔到Hiendy有咁多機中餓鬼... 既然大家都唔怕死,我百事佬一於捨命陪君子全單接收,Hiendy影音敢死隊準時1630時見...
最新呢隻恕我暫時唔可以送俾大家喇,2017年就有一隻,睇吓到時邊個好運啦... b0020749_12195544.jpg
回復

再次溫馨提示大家,記得要自備口罩,有病就唔好嚟喇...
回復

多謝
回復

原本以為睇返原post向到等公告.等吓吾對路就問pat兄原來在這處公告.我重以為取消,所以現在由天水圍出緊去我媽屋企,到時盡趕過來.
回復

hangshun 發表於 2020-2-15 14:13
原本以為睇返原post向到等公告.等吓吾對路就問pat兄原來在這處公告.我重以為取消,所以現在由天水圍出緊去我 ...

係呀,每次都會出多個帖公佈結果,下次記得留意嘞...
不過唔緊要,今日超晒額,肯定會超時,最多睇少DD啫...
回復

pepsiman 發表於 2020-2-15 14:56
係呀,每次都會出多個帖公佈結果,下次記得留意嘞...
不過唔緊要,今日超晒額,肯定會超時,最 ...

剛到黄大仙我媽處.等陣盡趕過來.
回復

hangshun 發表於 2020-2-15 15:18
剛到黄大仙我媽處.等陣盡趕過來.

回復