新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 4338|回復: 8

[後級] 美國VIOLA最新款後級 - CADENCE POWER AMP

美國VIOLA最新款後級 - CADENCE POWER AMP

VIOLA CADENCE後級 COVER.jpg

#VIOLA#廣東話YOUTUBER #粤語YOUTUBER #HIFI#HIENDY

我與一眾HIENDY的網友對VIOLA 可以話係又愛又恨, 愛的當然是她的聲音表現, 恨的就是恨自己個銀包唔爭氣...

但今次這部CADENCE兩聲道後級, 定價唔駛30萬, 的確好吸引. 大家如果對VIOLA有興趣的話, 記得快D去中環萬宜大廈凌智音響試聽啦.

評分

查看全部評分

定價唔洗30萬!好似講到唔洗3萬咁
回復

AS881 發表於 2021-4-7 17:43
定價唔洗30萬!好似講到唔洗3萬咁

喺HIENDY, 差唔多啦.
回復

側聞 Cadence 的設計是由 Viola 的旗艦 poweramp Bravo II 下放而來的。
小弟要去 Forthwise showroom 聴聴了。

回復

CKKeung 發表於 2021-4-7 18:21
側聞 Cadence 的設計是由 Viola 的旗艦 poweramp Bravo II 下放而來的。
小弟要去 Forthwise showroom 聴聴 ...

唔知夾唔夾Bespoke?
咁啱正尋找後級,Cadence也在考慮之列。
在官綱見到好耐,終於有得試。

評分

查看全部評分

回復

CKKeung 發表於 2021-4-7 18:21
小弟要去 Forthwise showroom 聴聴 ...

你幾時去呀? 我又想去聽多次

評分

查看全部評分

回復

一套西裝同級係咪配番Cadenza前級呢?
回復

viola夹不夹 yg hailey呢,一部 Cadence 够不够
回復

whfcxr 發表於 2021-6-20 12:31
viola夹不夹 yg hailey呢,一部 Cadence 够不够

咁又真係未試過用VIOLA夾YG喎.

等我問下可唔可以借部CANENCE返俱樂部推YG VANTAGE先.
回復