新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 9775|回復: 42

[官方測試報告] 三千蚊唔洗, 集電源處理器同電源線於一身?! - ifi SupaNova ...

#IFI#SUPANOVA#Powercord#廣東話YOUTUBER #粤語YOUTUBER #HIFI#HIENDY

Cover (Medium).jpg

如果唔係iFi大廠, 點可以造到依條咁靚咁超值的發燒級電源線出黎???

一條擁有平衡式導線排列結構, Ground Zero 地線, 24K鍍金電源頭尾插頭, super AC ipurifier 電源處理器於一身的電源線.

賣價竟然唔駛3k??? 簡值係賣大包, 作為發燒友既你地, 快d去聲望音響買啦.

代理: 聲望音響
地址: 香港中環砵甸乍街 24-26 號寶城大廈 1 樓
         九龍灣常悅道 9 號企業廣場 1 期 2 座 3 樓 301 室
價錢: Nova - $1399, Supanova - $2799

評分

查看全部評分

今次拍得好喎 ! 我都係第一次可以睇完曬 你哋條片, 平時都係飛兩下 就會走 ! 簡而精, 有得一齊聽 一齊玩, 而且夠曬簡短, 記憶力唔會流失 之餘 仲可以比較到分別, 就算初學者都有得一齊玩, 再加上價錢大眾化!掂! 點都要讚一讚

老實講!$2799 我自己都好有興趣
回復

我也興趣
回復

版主,除咗放落解碼,條Super Nova有冇試過放落其他位?

同意大師所講,今次拍得簡潔,我都係第一次可以一次過睇晒,片太長一般我都會飛住睇。
回復

zelo 發表於 2021-5-29 23:26
版主,除咗放落解碼,條Super Nova有冇試過放落其他位?

同意大師所講,今次拍得簡潔,我都係第一次可以一 ...

昨日買咗!好得!我放在 hypsos supply 比前級效果比用在 Chord TT2 嘅 IFI power Elite 好d。

評分

查看全部評分

回復

請問會唔會有英式?
回復

一休大師 發表於 2021-5-29 20:28
今次拍得好喎 ! 我都係第一次可以睇完曬 你哋條片, 平時都係飛兩下 就會走 ! 簡而精 ...

會慢慢改進啦, 多謝支持.
回復

zelo 發表於 2021-5-29 23:26

同意大師所講,今次拍得簡潔,我都係第一次可以一 ...

回復

where1472004 發表於 2021-5-30 13:28
請問會唔會有英式?

問緊, 一陣覆你.
回復

AS881 發表於 2021-5-30 13:22
昨日買咗!好得!我放在 hypsos supply 比前級效果比用在 Chord TT2 嘅 IFI power Elite 好d。 ...

係咪呀, 我都話二千幾蚊, 真係超抵玩.
回復

where1472004 發表於 2021-5-30 13:28
請問會唔會有英式?

未有英式.
回復

有勞板主
回復

回復

好想去買條玩,有幾多師兄,買左
回復

無得痕住
回復

iFi 是英國公司, 强烈要求之下, 應該會出英式插的。
回復

佢個拖板都有出英式,斷估英式頭電源線應該有啩。
回復

zelo 發表於 2021-5-31 09:19
佢個拖板都有出英式,斷估英式頭電源線應該有啩。

未知呀. 暫時未有啫
回復

唔知条Supanova 放在合併机得唔得?
回復

Anthon 發表於 2021-5-31 10:58
唔知条Supanova 放在合併机得唔得?

得呀.
回復