新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 1668|回復: 7

[分享] Step Up 3D at The Grand

今晚喺圓方睇咗Step Up 3D, 貪佢張櫈有Infrasonic.  睇完感覺係故仔一般, 唔夠第2集扎實, 但第3集比第2集啲舞更創新, 更有觀感刺激, 所以咩都補番晒.  再者今次3D效果真係令到套片更加正, 加上張櫈又跟住啲音樂震, 所以睇完好滿足.  令我有upgrade上3DTV同3DAmp o既衝動, 再加埋之前喺華仁試過套新D-Box系統, 一定好鬼正, 但冇錢...唉...

評分

查看全部評分

Me too......I wanna upgrade too........
回復

依家upgrade驚好似之前1080i咁,好快又過時...{:5_543:}
回復

依家upgrade驚好似之前1080i咁,好快又過時...
cyberken 發表於 2010-8-13 10:15

Yup, 可能好快家庭影院都去到4k解像度...
回復

Yup, 可能好快家庭影院都去到4k解像度...
nwwedmond 發表於 2010-8-13 10:24

同埋我唔太頂得順帶多對眼鏡睇3d, 因為我係四眼的
回復

同埋我唔太頂得順帶多對眼鏡睇3d, 因為我係四眼的
cyberken 發表於 2010-8-13 10:26

哈哈! 我都係四眼, 真係唔係好慣戴住2副眼鏡睇戲, 我又唔鍾意戴con.
回復

哈哈! 我都係四眼, 真係唔係好慣戴住2副眼鏡睇戲, 我又唔鍾意戴con.
nwwedmond 發表於 2010-8-13 11:10

真係要戴con 先得...方便好多. 兩幅眼鏡真係重要喊...
回復

似乎呢套好正!!

'Step Up 3D' Trailer HD
回復