新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 1496|回復: 12

[電源線] Diablo120 搵電源線

岩岩換左新機筆直1萬至萬5 覺位師兄有冇好推介?感謝

呢個價錢應該都有好多選擇例如Stealth, Acrolink, 古河,Cardas, siltech, crystal, nordost, audioquest etc etc.不過口味嘅嘢真係見仁見智
回復

推咩喇叭? 想改善D咩?
回復

我用過AQ Thunder,各方面都好好,係硬咗啲,如果唔夠位走線就可能麻煩啲。代理就話原廠VIP最夾
回復

Simcity 發表於 2023-1-3 23:08
呢個價錢應該都有好多選擇例如Stealth, Acrolink, 古河,Cardas, siltech, crystal, nordost, audioquest e ...

Cardas 就不打算了 以前試過用 人聲係靚咗 但樂器全部 模糊晒
Acrolink 同siltech 都係考慮緊 Acrolink適合合併機用?
回復

racewong 發表於 2023-1-4 02:11
推咩喇叭? 想改善D咩?

推focal sopra n1 想改空分析力 同埋空氣感
回復

2Olegend 發表於 2023-1-4 04:52
我用過AQ Thunder,各方面都好好,係硬咗啲,如果唔夠位走線就可能麻煩啲。代理就話原廠VIP最夾 ...

我走線位不算多
回復

我覺得有半呎位都ok,小過就要度清楚,因為AQ Thunder 個頭唔細而且三條線身繞埋,都幾粗。
回復

2Olegend 發表於 2023-1-4 09:19
我覺得有半呎位都ok,小過就要度清楚,因為AQ Thunder 個頭唔細而且三條線身繞埋,都幾粗。 ...

聲音如何?
回復

try ansuz  same from Denmark
回復

三頻平均,性價比高
回復

蛇王新款Venom-X ~
montaudio 果兩條OK~
回復

我之前推介過既純銀英國線SIGNAL PROJECTS SILVER QUEST PC都好夠力, 又有貴氣, 可以考慮下呀.
回復