新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 3536|回復: 33

[吹水] 呢度多唔多師兄鐘意打機??

呢度多唔多師兄鐘意打機?? 好似唔見呢度有game版wor~:'(
曾經好鐘意.....依家好少...........有幾只game系度玩左一半都未爆......

不過都有興趣知道新game D update 噶 ! 希望多D網友討論下 ~
回復

我而家都少左好多喇, 唔知呢度會唔會開返個game區呢?
回復

我買左ps3,開左唔夠十個鐘。
回復

我買左ps3,開左唔夠十個鐘。
cyberken 發表於 2010-11-27 10:39

咁浪費, 不如下次版聚拎出黎做lucky draw禮物啦
回復

我鍾意打機,不過由紅白機年代開始至ps3,都係玩足球,兩年多前部ps3仲由game console變做BD Player,無耐買仲賣鬼咗.....與game絕緣,舊年又買部wii俾兩個女,依家又係擺多過玩......可能年紀大啩!
回復

咁浪費, 不如下次版聚拎出黎做lucky draw禮物啦
JKC710 發表於 2010-11-27 10:40

佢不嬲錢多...買返黎當裝飾品 JA !
回復

每日都打 2 個鐘頭機 !

最近打 2K11 ! 遲少少又打 Winning 2011 ..

不過太忙啦...星期二又要開始打 MHP3 .....

工作又忙.... 好辛苦...

仲要 GT5 + G27... 遲少少先入手...打埋 MHP3 先...
回復

我鍾意打機,不過由紅白機年代開始至ps3,都係玩足球,兩年多前部ps3仲由game console變做BD Player,無耐買仲 ...
raymond430 發表於 2010-11-27 10:53

Wii 係裝飾品黎JA....永遠有朋友黎先開....自己一個唔會打架...
回復

呢度多唔多師兄鐘意打機??

我玩 360,基本上晚晚都會上 live 打,呢排打COD BO

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
回復

我都有打下機,不過近年多左聽歌睇戲重要上網
少左打機,不過近日都入左GT5,呢隻game由細玩到大唔可以唔支持
我都搵緊邊隻呔盤好,prefer +-波,個人認為H波要用極力子,一定慢左而宜唔同真車,
一放會feel到架車行slow
回復

我間唔時都打下機,不過只係玩PC版嘅Battlefield Bad Company 2,之前有玩第一代XBox,Dreamcast,PS1.......
回復

Wii 係裝飾品黎JA....永遠有朋友黎先開....自己一個唔會打架...
大玩偶 發表於 2010-11-27 10:56

係架,佢d足球game真係....得啖笑 ,不過有時同小朋友一齊玩嗰種樂趣又真係唔錯
回復

以前成日打, 玩RPG多, 後來玩賽車, Winning, 唔駛成日攞住本攻畋, 依家就好少玩 lu.............
回復

我剩係鐘意玩東洋鬼game...請問依家PS3時代仲有冇出呢?
回復

回复: 呢度多唔多師兄鐘意打機??

以前好鐘意打機,由紅白機玩到現在360,PS3都有,不過近年真係好小玩。
回復

我剩係鐘意玩東洋鬼game...請問依家PS3時代仲有冇出呢?
xlarge 發表於 2010-11-27 13:21

係咪講緊"零"呀?
回復

ps2時代玩過"零"同埋一隻叫"九怨"....真係幾驚
回復

打街機鬥地主, 80 呢.  呢度有冇人高呢過我?
回復

ps2時代玩過"零"同埋一隻叫"九怨"....真係幾驚
xlarge 發表於 2010-11-27 20:16

零我都好鐘意玩,由其夜難人靜玩就至正
回復