新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 63987|回復: 328

[影音組合] sk555 的永遠BB班家庭影院

火.. [複製鏈接]

大家唔準笑,笑親我唔鍚佢....

AV AMP:         Cary Cinema 11a ver.1.4(PC : Furutech ,Wireworld SS 5.2 HDMI-->TV)
Power Amp:        Classe CAV75 (Tara Labs prism series Audio 200a x 5)
Bluray Player:    Pioneer LX55 (Wireworld SS 5.2 HDMI (Audio)>AV Pre,Wireworld SS 5.2 HDMI (Video)>PDP 500A)
CD player:          Marantz CD6003 (PC : Furutech  )
CD Transport:     Meta Research by GOLDMUND
Television:          Pioneer KRP-500A (Display Port: Wireworld)
HD TV box:         MTV3600 (Belden BJC)
Front:                B&W CM7  (AQ CV8, AQ JUMPER)
Center:              B&W CMC (AQ CV8, AQ JUMPER)
Surround:           JMLab Sib   (Belden 8471)
Subwoofer:         Velodyne Spl-1200 Ultra  (AQ sub-3, PC : Furutech)
Power Bar:          Furutech e-TP80

最初SET UP模樣

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

評分

查看全部評分

五姐,唔係齋up嘛...
相都無張...
回復

5 姐,偷工減料唔得架喎, 再係咁, 搵雄雄錫你架
回復

五姐,唔係齋up嘛...
相都無張...
pepsiman 發表於 2010-7-12 23:17

慢慢黎.........我無同佢地影靚相....以前果d咋,等你再同我影
回復

如果係以前果o的就唔好o勒,換過晒o的角度影多次post上嚟啦,我等你...
回復

如果係以前果o的就唔好o勒,換過晒o的角度影多次post上嚟啦,我等你...
pepsiman 發表於 2010-7-12 23:21

係喎!揾你幫我影过d相都好
回復

5 姐終於出手喇...............
回復

5 姐,偷工減料唔得架喎, 再係咁, 搵雄雄錫你架
cyberken 發表於 2010-7-12 23:19

佢飛左我喇........
回復

pepsiman 發表於 2010-7-12 23:21

我影過先upload la...因為轉哂位...
回復

無相無分加, 快d加相la
回復

等相........
回復

NO PHOTO NO TALK~
回復

5姐~~~幾時有相睇呀.
回復

等睇相...
回復

冇相唔加分
回復

photo ar...um....u guys blow water till 10 pages....hehe
回復

photo ar...um....u guys blow water till 10 pages....hehe
sk555 發表於 2010-7-13 14:36

.....

回復

冇相

{:5_501:}
回復

等睇相...{:5_492:}{:5_492:}
回復

俾定分妳...等妳快d出相
回復